heavy

Jeppe’n Kala Oy

Jeppe´n Kala on Koivulahden alueen uusi, paikallinen kala- ja herkkukauppa. Erilaisten tuoreiden, savustettujen ja graavikalojen lisäksi löydät myös vaikuttavan valikoiman mereneläviä ja muita erikoisuuksia. Lundbergin savustetut katkaravut on suosittu tuote, ja erilaisia säilykkeitä ja herkkusekoituksia valmistetaan paikan päällä. Täältä löydät myös erilaisia lisukkeita, kuten rommia ja kaviaaria, aiolia, silliä, ym.

Joka viikko tarjoamme take away-lajeja, kuten Jeppen kalakeittoa, ylellisiä rapuvoileipiä ja valmiita kalapihvejä. Täällä on myös hylly herkkujuustoille sekä niiden kanssa yhteensopiville marmeladeille jabigg kekseille. Tule käymään ja inspiroidu herkuistamme!

Jeppen kala kala- ja herkkukaupan löydät Koivulahden keskustasta liiketalosta – vain kivenheiton päässä valtatieltä 8 ja kaikkien muiden kylän palveluiden läheltä.

Tietoa meistä

Jeppen kalaa johtaa Jesper Källskog Petsmosta. Jesper varttui kalastus- ja saaristoelämän parissa, ja merimieskoulussa suoritettujen opintojen ja muutaman merellä vietetyn työvuoden jälkeen vuorotellen insinööriopintojen kanssa hän valitsi ryhtyä itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi. Kalakaupalle oli ilmeinen tyhjiö Koivulahdessa, joka palvelee myös monia muita ympäröiviä kyliä.


Kauppa avasi ovensa juuri ennen adventtia 2020, ja innostuneilta asiakkailta tuli kommentteja kuten mm. ”Parasta, mitä Koivulahdessa on tapahtunut pitkään aikaan” ja ”Todellinen arpajaisvoitto alueelle”.


Kun Jesper ei itse ole paikalla kaupassa, hän on usein etsimässä uusia tuotteita, on kehittämässä yritystä tai toimittamassa take-away ruokia. Sikäli kuin on vapaa-aikaa, hän haluaa viettää sen metsästämällä, viettämällä saaristoelämää sekä perheensä kanssa kotona Petsmossa. Tällöin sinua palvelevat kaupassa Lotte Svanlund ja Cecilia Norrgård.

Henkilökunta

Lotte on työskennellyt koko elämänsä elintarvikealalla – leipomosta, juusto- ja vihanneskaupoista alkaen. Myös kotona Lotte häärää paljon hyvän ruoan ympärillä, ja asiakaspalvelu on jotain, mistä hän todella nauttii.Parasta tässä työssä on, että saa tavata ne kaikki mukavat ja positiiviset asiakkaat – yksinkertaiseti on mukavaa olla täällä tiskin takana, Lotte toteaa.Kun hän ei ole töissä, hän haluaa viettää aikaa lastenlastensa ja ystäviensä kanssa sekä mökillä.

Cecilia on aiemmin työskennellyt kaupassa ja on kotoisin Söderuttenin ”kalastajakylästä”- Arvostan sitä, että saa tavata ihmisiä ja olla työssään sosiaalinen – olen aina pitänyt asiakaspalvelusta, hän sanoo.Vapaa-aikanaan Cecilia huolehtii tyttärestään Mirandasta ja perheen hevosista – mikä on myös erittäin kiinnostavaa.

Ota yhteyttä

Jeppe’n Kala Oy

Yhdyshenkilö: Jesper Källskog

Puh: 040 961 1805

Puh kauppa: 040 017 4949

Sähköposti: info@jeppesfisk.fi

Aukioloajat:

Ma: Suljettu

Ti: 10.00-16.00

Ke-Pe: 10.00-18.00

La: 10.00-14.00

Käyntiosoite:

Koivulahdentie 2

66530 Koivulahti

Postiosoite:

Petsmovägen 664

66540 Petsmo

Sosiaalinen media:

Instagram

© Jeppe’n Kala Oy | Powered by: LIA-Media

Den här hemsidan använder cookies, en liten textfil som placeras på din enhet. Läs mera

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä, pientä tekstitiedostoa, joka sijoitetaan laitteellesi. Lue lisää